رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: رشد ۶۰ درصدی بوستان‌های بانوان در دوره ششم مدیریت شهری | تأمین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی شهرداری + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد تأکید شهردار مشهد بر تسریع بر اجرای مصوبات مرتبط با خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران تداوم همکاری‌های بانک شهر و شهرداری مشهد در توسعه پروژه‌های عمرانی و حمل‌ونقل شهری یعقوبی: مشهد به‌زودی در تمام مناطق خود بوستان بانوان خواهد داشت پرستاران، فرشتگان ایثار | اکران تصاویر شهدای پرستار در مشهد شهردار مشهد مقدس: بوستان «شهربانوی بسیج» فردا (۶ آبان ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود ارتباط مستقیم با مردم، کلید تصمیم‌گیری دقیق در مدیریت شهری مشهد ارمنستان محدودیت‌های ترانزیتی با آذربایجان را لغو کرد پرستاران، جلوه‌ی عینی مهربانی و ایثار زمین های رها شده محله پورسینای مشهد و تردد دانش آموزان در اراضی خاکی | ۱۰۰  متر خاکی تا مدرسه!
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: حوزه ارزاق و آرد و نان در شهر متعادل است | مردم از خرید‌های هیجانی و مازاد بر مصرف خودداری کنند

  • کد خبر: ۳۳۹۴۷۲
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۸
فرماندار مشهد: حوزه ارزاق و آرد و نان در شهر متعادل است | مردم از خرید‌های هیجانی و مازاد بر مصرف خودداری کنند
فرماندار مشهد گفت: در شهرستان مشهد، حوزه ارزاق و آرد و نان متعادل است و مشکلی وجود ندارد. در این شرایط، مردم از خرید‌های هیجانی و مازاد بر مصرف خودداری کنند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

سیدحسن حسینی امروز (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، درخصوص وضعیت نان و ارزاق عمومی در مشهد اظهار کرد: ساعت کاری نانوایی‌ها تغییر نکرده و طبق روال معمول است. اگر لازم باشد ساعت کاری را تا ۱۲ شب تمدید می‌کنیم.

وی افزود: آرد نیز به‌اندازه کافی در مشهد موجود است و مشکلی نداریم. در صورت لزوم، سهمیه آرد را اضافه خواهیم کرد؛ اما در حال حاضر وضعیت آرد و نان در مشهد کاملاً عادی است.

حسینی با بیان اینکه در زمینه ارزاق عمومی نیز مشکلی در شهر نداریم، عنوان کرد: همه کالا تأمین است. در زمینه برنج پاکستانی مقداری با کمبود مواجه بودیم که در حال خریداری است.

فرماندار مشهد بیان کرد: در این شرایط، مردم از خرید‌های هیجانی و مازاد بر مصرف خودداری کنند؛ زیرا مشکلی در زمینه تأمین ارزاق وجود ندارد و همه‌چیز فراهم است.

وی ادامه داد: نظارت‌ها انجام می‌شود و به دلیل اینکه شرایط خاصی است، هر روز جلسه داریم. در این شرایط، برخورد با گران‌فروشان و محتکران با شرایط عادی فرق می‌کند و حتماً برخورد شدید خواهد بود.

حسینی خاطرنشان کرد: در شهرستان مشهد، حوزه ارزاق و آرد و نان متعادل است و مشکلی وجود ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->